Contact

PREMIUM SERVICE

Contact formulier

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Wij zijn altijd beschikbaar om je te ondersteunen!

Ja, wij werken voornamelijk op afspraak om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben voor elke klant. We raden u aan om van tevoren te bellen of online een afspraak te maken.

U kunt een afspraak maken door ons te bellen, een e-mail te sturen of via onze website. Wij zullen dan contact met u opnemen om de details te bespreken.

Zorg ervoor dat je goed uitgerust en gevoed bent. Vermijd alcohol en aspirine 24 uur voor je afspraak. Breng ook eventuele afbeeldingen of ontwerpen mee die je als inspiratie voor je tatoeage wilt gebruiken.

De ervaring van pijn is subjectief en varieert per persoon. Sommige mensen ervaren licht ongemak, terwijl anderen het meer pijnlijk vinden. De locatie van de tatoeage kan ook de mate van pijn beïnvloeden.

 Het genezingsproces kan variëren, maar meestal duurt het ongeveer twee weken voor de oppervlakkige genezing. Volledige genezing kan tot een maand duren. Volg de nazorginstructies die wij verstrekken om een optimale genezing te garanderen.

Houd de tatoeage schoon en gehydrateerd. Vermijd direct zonlicht en het onderdompelen van de tatoeage in water (zoals zwemmen) totdat deze volledig genezen is. Gebruik de nazorgproducten die wij aanbevelen.

Absoluut, wij moedigen klanten aan om hun eigen ontwerpen mee te nemen. Onze artiesten kunnen ook helpen met het aanpassen of creëren van een ontwerp dat aan uw wensen voldoet.

De prijzen variëren afhankelijk van de grootte, het ontwerp, de locatie en de tijd die nodig is. Voor een nauwkeurige schatting raden we aan om contact met ons op te nemen met uw specifieke idee.

Ja, je moet minimaal 18 jaar oud zijn om bij ons een tatoeage te laten zetten.

 Neem zo snel mogelijk contact met ons op om uw afspraak te annuleren of te verzetten.

Volg ons op Instagram

Blijf altijd op de hoogte van Rebels & Rustlers door ons te volgen op Instagram.

Rebels & Rustlers

Kwaliteit en kunstzinnigheid in elke tatoeage.
Bezoek ons voor een unieke inktervaring.

Contacteer ons

© 2024 Rebels & Rustlers – Website by Untrue Media.